lørdag 6. oktober 2007

Jan


Jan
Originally uploaded by
nattugla2007

Omsider er jan helt ferdig, og 6-åringen fikk den før hun vokser fra den... Den ble altfor trang i halsen så jeg har sydd (først) og klippet i strikketøyet mitt (au-au, men det var ikke så vanskelig likevel), og laget en lukning på ene skulderen. Så får vi bare håpe at det er en brukervennlig løsning. Og så har jeg strikket et nytt belte.

Garnet er / yarn is : Mandarin Petit, Sandnesgarn, pinner / needles 2,5mm

Jan finished at last, and the 6-year old received it before she will grow out of it... The neck was too tight to slip over the head, so I've bee sewing (first) and cutting in my knitting (ouch, but it was not so difficult after all), made a (hopefully user-friendly) solution on the shoulder. And I've made a knittet girdle.

2 kommentarer:

Hege sa...

Den er kjempesøt! Syns knappene og det prikkete stoffet gjør den så søt!
Ha en lott søndag :)

Rineke sa...

Hej! Har ikke noget med denne post at gøre, men jeg så at du har tænkt dig at lave fingerløse vanter med pomatusmønster. Vil bare sige at jeg siden har fundet ud af, at vanternes sidesøm rykker sig når man laver håndfladerne i almindelig tricot. Løsningen er enten at lave håndfladen i twisted rib (ligesom tommelfingeren) eller lade pomatomusmønstret løbe videre på dem.

Spændt på resultatet!